Najaar 2022 - Opaalkust en Le Tréport

Ondertussen een vaste gewoonte aan het worden in het najaar, bij mooi weer nog even richting Opaalkust. Dit deel van Frankrijk heeft zowel in de zomer als het najaar veel te bieden, met camperplaatsen in overvloed en mooie dorpjes de ideale plek om nog even te gaan uitwaaien.

Lees meer »

Zomer 2022 - Overal in Frankrijk

Van 2 tem 23 september trokken we drie weken rond in Frankrijk. Met nog mooie zomerse temperaturen, hier en daar een stevige onweersbui, maar overdag altijd erg mooi weer. In totaal reisden we 3500km, waarvan de helft via tolwegen en de helft tolvrij.

Lees meer »

Zomer 2021 - De Franse Alpen

Drie weken zomervakantie, zalig genieten! De weersvoorspellingen voor de Alpen vielen wat tegen, maar we wagen het er toch op. Wat een meevaller, 3 weken lang mooi weer, behalve de allerlaatste dag in de Vogezen. Een vakantie waar wij met volle teugen van hebben genoten. Zo hard, dat we het allicht in 2022 nog eens over doen, met een paar nieuwe tussenstops. Heb je tips, laat ze gerust achter bij de reacties. Veel leesplezier!

Lees meer »

Zomer 2020 - Overal in Frankrijk

Onze eerste 3 weken zomervakantie met de camper. Toch even spannend of we dit nu echt allebei leuk gaan vinden om er zo lang mee weg te gaan. Eerst gaan wegen... net op de kop 3500kg, met alles aan boord en klaar voor vertrek. Uiteraard teveel mee, zowel voeding, drank als kledij. Dat wordt een les voor de volgende zomer, waar we het met een pak minder zullen doen. 

Lees meer »

Opaalkust 2020

Onze eerste uitstap na afhaling van de camper was naar de Opaalkust. We verbleven twee nachtjes op camping Les Érables in Escalles.

Lees meer »