Mei 2021 - Weekje in eigen land

Gepubliceerd op 19 mei 2022 om 19:40

https://www.club-benelux.be/nl

Leuke camping, op wandelafstand van La Roche. Mooi stadje met veel winkeltjes, mogelijkheid tot boodschappen doen.

Wij deden een wandeling van ongeveer 8km, langs de kerk naar boven, langs het kapelletje, zo de hoogte in. Mooie omgeving en niet te zwaar.

Camping volledig volzet in mei, ondanks het slechte weer. Goeie service, bij vertrek vastgeraakt in de modder en direct hulp aangeboden gekregen. Geen gebruik gemaakt van het sanitair, dus geen mening.

https://www.eaurouge.nl/

Zeer fijne camping dichtbij Stavelot. Op wandelafstand van een supermarkt. Wandelafstand van circuit Spa-Francorchamps.

Mooie, ruime camping. Door het slechte weer was de grond erg nat en dus mochten we gewoon op het asfalt blijven staan. Aangename Nederlandse eigenaars. Wij maakten een wandeling richting circuit, via het bos en een stuk Ravel-fietspad. Hier komen we zeker nog terug! Nette en ruime douches en proper sanitair.

 

http://www.camping-le-heron.be/nl/accueil-nl/

Mooie camping in Mouzaive, niet veel plaatsen voor passanten, meer vaste plaatsen. Wel leuk staan, langs het water. De Semois is vanop de camping niet toegankelijk.  Wij maakten een wandeling naar Vresse-sur-Semois, makkelijke wandeling, vrij vlak, continu langs de Semois. 's Avonds nog een bever gezien, leuker dan tv kijken, buiten genieten van de natuur, zelfs bij slecht weer.

Vriendelijke ontvangst, geen gebruik gemaakt van het sanitair, dus geen mening.

https://camping-des-bouleaux.be/

Onze favoriete camping in België, gelegen in het levendige Bohan. Hier is werkelijk alles op wandelafstand, de Semois, bakker, slagers, supermarkt en talrijke horecazaken. Je bent hier nooit alleen, maar er is plek genoeg en er zijn eindeloze wandelingen te maken. Binnenkort komt er aan het eind van de tunnel richting Membre ook een nieuwe brug, dus kan je op wandelafstand nog een ander dorpje vinden. 

Zeer vriendelijke eigenaar! Familiale ontvangst. Vooral vaste stacaravans, maar ruimte genoeg voor de campers.

We blijven terugkomen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.