Welkom, wij zijn Linsey en Davy. Sinds 2020 zijn wij trotse eigenaar van een eigen mobilhome. Samen met onze border collie Boomer, proberen we het hectische leven geregeld achter ons te laten en te genieten van het moois rondom. Het buiten leven is voor ons een must om te kunnen ontspannen.

We hebben beiden een full-time job, maar het bijberoep met Damakik, geeft ons extra voldoening binnen een sector waar ook onze interesse ligt. Wij streven naar kwaliteit en bieden een persoonlijke aanpak.

 

Damakik is een woordspeling naar 'dat maak ik', uiteraard met de 'Da' van Davy.

 

Ons eigen favoriete vakantieland is met voorsprong Frankrijk. Reeds voor het bestaan van onze mobilhome, reisden we voornamelijk binnen Frankrijk. Onze blogs gaan enkel over de reizen met de mobilhome, maar als je vragen hebt over een bepaalde regio, stel gerust. We zijn er allicht ook ooit met de wagen al geweest. 

 

We rijden zelf met een Ford 170pk - Rimor Evo 95 Plus. Het is onze eerste mobilhome, wij hebben direct gekocht, niet gehuurd. Gelukkig blijkt onze eerste keuze direct een goede keuze te zijn. 

 

Feedback en interactie is voor ons heel leuk, dus laat gerust een berichtje na bij één van onze blogs of bezorg ons jouw ultieme mobilhome tip. Je kan ons ook volgen via de FB groep Mobilhome trips & tricks.

 

Veel plezier,

Linsey en Davy van Damakik